Foodblogevent november 2009:
ROCK ‘N’ ROLL

Foodblogevent-november-2009-rock-roll-juuth

“It ain’t over ’till it’s over,” schreef Sabina afgelopen maand.

En zo is het. Haar spicy thema heeft in mijn keuken heel wat teweeggebracht.

Steampunk Stirling ging aan de slag met spannende poeders, ‘funky cheese’ en een flinke dosis lef. Ik liet mij keihard inspireren en rammelde pardoes mijn flavour shaker kapot. Ach, je neemt het kwade met het goede.

Ook de inzendingen van de andere bloggers smaakten naar meer. En dus houden we de pit er nog even in deze maand. We gaan rollen, vouwen, stapelen en vullen; superchic of snelle hap…: it’s the inside that counts!

Met de herfstigste dagen van het jaar op komst, kijk ik al uit naar borrelhapjes en kruidkoeken met een beetje extra karakter. Over vroege kerstkokers durf ik enkel te dromen… die amuses, die desserts!

Laten we vooral niet vergeten wie uiteindelijk onze creaties op hun borden leggen, en op dat van hun gasten. Receptstruinend, culiblogvolgend Nederland krijgt in dit FoodBlogEvent óók een stem. Hoe we dat aanpakken, daarover lees je zondag meer. Dan ook het recept van de gepeperde hapjes die je hierboven ziet!

Wil je meedenken, meehelpen dit foodblogevent nóg verder te verlevendigen, mail me dan: juuthculiblog@gmail.com. Of laat een reactie achter onder dit bericht. Of Twitter: twitter.com/juuth

FoodBlogEvents zijn thema’s waar alle foodbloggers tegelijkertijd mee aan het koken gaan.

Hoe werkt het?
  • Beschrijf het recept en plaats het op je blog (liefst met een foto) en link naar dit bericht.
  • Plaats een reactie onder dit bericht of stuur een e-mail naar juuthculiblog@gmail.com, met de link naar het recept.
  • Ook zonder weblog kun je meedoen. Stuur mij dan een e-mail met het recept (het liefst met een foto), dan zet ik je bijdrage in de samenvatting van dit foodblogevent.
  • Deadline: 30 november (per mail of onder dit bericht).
De thema’s tot nu toe
  • Share/Bookmark

Meer lekkere recepten:


recepten