Hemelse chocolade

:) Heavenly chocolate – English below  :)

Ahhhh dit is zooooo lekker! Ik heb zin om het hele universum te bedanken dat er zoiets bestaat als deze chocolade. En dan helemáál dat het kan bestaan in mijn blender ;D.

Ik maak vaak chocola. Laatst nog miso-truffels nadat ik dit recept van Etenenzo had gelezen. Hartig, intens, robuust – zeer de moeite waard, vooral als je van umami houdt. Powerchocolate!

Maar de fluweelzachte chocoladecreme die je in dit recept vindt, is de absolute all time winner. Zij ruikt heerlijk en heeft een diepe, rijke smaak. Ze is compleet, helemaal goed. Elegant en fruitig danst ze over je tong, door je keel tot in je buik, vingertoppen en kruin van plezier! Een goddelijk wondertje van smaak, textuur, gezonde voedingsstoffen (check maar de ingredientenlijst) en overall goodness.

Recept voor 6 wijnglazen chocoladecrème:

  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 kopje honing of meer
  • 1 kopje kokosolie of meer
  • 80-100 gram rauwe cacao
  • snufje zout
  • afgestreken theelepel vanille
  • geraspte schil van 1 citroen

Zorg dat de honing en kokosolie vloeibaar zijn (zet ze in een pannetje heet water). Doe alle ingrediënten in de blender (laat er geen weg) en mix. Voeg ingrediënten toe naar smaak (het is heerlijk gieten met de honing en kokosolie).

Hmmmm <3 !!!

Recipe for 6 wine glasses of heavenly chocolate

This chocolate just makes me want to shout THANK YOU to the whole universe.

Combine

  • 2 ripe avocado’s
  • 1 cup honey or more
  • 1 cup coconut oil or more
  • 80-100 gr raw cocoa
  • a few pinches of salt
  • 1 ts vanilla
  • grated rind of 1 lemon

in a blender. Don’t hesitate to add more of anything :) .

All ingredients are essential, don’t skip any. I absolutely love this chocolate goddess goodness flavor magic <3. Go have some, it’ll make your day.

  • Share/Bookmark

Meer lekkere recepten:


recepten